Πέμπτη 9 Απριλίου 2015


ΠΡΟΣ: τον  Πρόεδρο της Ένωσης Καστοριάς


Αγαπητέ Πρόεδρε,

αναφορικά με τη δικαστική διεκδίκηση του επιδόματος των 176 ευρώ ετών 2003 έως  2006 σας γνωρίζω τα ακόλουθα:
1.Το γραφείο μας ουδεμία σχέση έχει με τα δικηγορικά εκείνα γραφεία τα οποία ζητούν περαιτέρω χρήματα για την συζήτηση των αγωγών του εν λόγω επιδόματος.
2. Όπως σας έχουμε κατ’ επανάληψη ενημερώσει το σύνολο των εναγόντων που προσέφυγαν στο γραφείο μας μέσω της Ένωσής σας, έχουν ενταχθεί σε αγωγές που έχουν κατατεθεί στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια. Το σύνολο σχεδόν των αγωγών έχει συζητηθεί σε α’ βαθμό, έχει κατατεθεί πλήρης φάκελος ανά αγωγή και για τις περισσότερες έχουν βγει απορριπτικές ή παραπεμπτικές αποφάσεις. Στην περίπτωση που έχουν εκδοθεί απορριπτικές αποφάσεις, έχουν κατατεθεί εφέσεις, κάποιες μάλιστα από τις οποίες έχουν ήδη προσδιοριστεί.
3.Ακολουθεί συνημμένος πίνακας συγκεκριμένα για τους αστυνομικούς υπαλλήλους- μέλη της δικής σας Ενώσεως, προκειμένου να λαβετε γνώση. Στον συνημμένο πίνακα παρατίθεται αναλυτικά το σύνολο των πληροφοριών κάθε αγωγής, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία και την εξέλιξή τους. Συγκεκριμένα, για καθε μία αγωγή αναγράφεται:
α) ο Γενικός Αριθμός Κατάθεσης και ο κωδικός δικογράφου,
β) η Ένωσή σας με τον κωδικό της στην Ομοσπονδία
γ) το ονοματεπώνυμο του πρώτου ονόματος ανά αγωγή και το σύνολο των εναγόντων που συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την αγώγη (σε αναλυτικό αρχείο, που είναι στη διάθεσή σας αναγράφονται όλα τα ονόματα ανά αγωγή)
δ) η δικάσιμος στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, το τμήμα του δικαστηρίου στο οποίο δικάστηκε, ο αριθμός του πινακίου, η ώρα εκδίκασης και ο υπόγραφων το δικόγραφο δικηγόρος του γραφείου μας
ε) ο αριθμός της απόφασης που εκδόθηκε και το αποτέλεσμα αυτής
στ) η ημεροχρονολογία επίδοσης της απόφασης
η) ο Γενικός Αριθμός Κατάθεσης της έφεσης που κατατέθηκε επί της απορριπτικής απόφασης και η δικάσιμος που έχει οριστεί για την εκδίκαση της Εφέσεως, αν έχει προσδιοριστεί μέχρι σήμερα.
Όλη η διαδικασία έχει γίνει χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση των μελών σας. Θα ενημερώνεστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όταν θα υπάρχει δικαστική εξέλιξη.

Είμαι στη διάθεση σας για κάθε συμπληρωματική πληροφόρηση.

Αθήνα, 31 Μαρτίου 2015
Με εκτίμηση,
Χαρ. Μπουκουβάλας
Νομικός Σύμβουλος Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.