Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Δελτίο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  είχε συνάντηση με το Προεδρείο του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014, προκειμένου να συγχαρεί το ΔΣ του ΣΕΓ για την εκστρατεία που ανέλαβε από κοινού με την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς προκειμένου να προληφθούν τα ατυχήματα που οφείλονται στην κατανάλωση αλκοόλ (τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, καθώς και διανομές ενημερωτικού υλικού κλπ). Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τη σημασία της συνεργασίας των κοινωνικών φορέων με την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν οι νέοι οδηγοί και να αποτραπούν περιστατικά με τραγικές συνέπειες.
Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος (ασφάλεια γουνοποιητικών επιχειρήσεων κλπ) για τα οποία θα υπάρξει στενή συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς όσο και με την Ένωση μας.
 Από την πλευρά του ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» δήλωσε  πως θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα το έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς και των Αστυνομικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.