Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΔΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΟΥ 25 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Τ.Κ. 52100 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΤΗΛ. & ΦΑΞ (24670)81240 Τ.Θ. 170 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΛ.ΠΡΟΕΔΡΟΥ 6948583796 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΤΗΛ. ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ 2467021521 (Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΥ

                                            Καστοριά 27Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 96,Τ.Κ. 115-27

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ– ΑΘΗΝΑ

ΘΕΜΑ: «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ »

ΚΟΙΝ: ΜΜΕ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Σήμερα 27 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς , μεταξύ του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών με τη Βουλευτή Ν. Καστοριάς του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνιου Μαρίας , η οποία εκδήλωσε την επιθυμία να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα των Αστυνομικών του Νομού Καστοριάς και να μας ανακοινώσει ότι υπογράφτηκε η σύμβαση ανέγερσης νέου Αστυνομικού μεγάρου στο Νομό μας .

· .Ευχαριστήσαμε την κα. Βουλευτή για της ενέργειες που πραγματοποίησε τους τελευταίους μήνες ως αναφορά το θέμα της ανέγερσης του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς και επιτέλους ένα χρόνιο πρόβλημα έφτασε στο τέλος του.

· Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά καλό κλίμα και αναλύθηκαν διεξοδικά εκ μέρους της Ένωσης προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς

· Για το σοβαρότατο θέμα των περικοπών των ειδικών μισθολογίων, όπως αναφέρουν επί μέρες τα ΜΜΕ,αποκρύπτοντας την αλήθεια για τους μισθούς των ένστολων, τις ήδη κατά 30%περικοπές και την αδικία που υφιστάμεθα με το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών και τα χρονοεπιδόματα, ζητήθηκε να μεταφέρει την αγωνία και τον προβληματισμό μας στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Οικονομικών ότι περαιτέρω μείωση των μισθών θα εξαθλιώσει και θα καταρρακώσει το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών περικοπές δεν πρέπει να υπάρχουν ζητώντας να τηρηθούν αυστηρά οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης.

· Της ανακοινώσαμε επίσης ότι κατά το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν δυναμικές κινητοποιήσεις από μέρους μας για να αποφύγουμε τις περαιτέρω μειώσεις του μισθού μας.

· Συζητήθηκε επίσης το θέμα του ΕΟΠΠΥ και ζητήσαμε να παρέμβει δυναμικά ώστε να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο νομό μας με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

· Αναφερθήκαμε και στο θέμα της μετακίνησης των 195 συναδέλφων μας στον Έβρο και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από αυτή στο νομό μας και την ευχαριστήσαμε για της παρεμβάσεις που πραγματοποίησε στο υπουργείο και στη βουλή για να λυθούν τα θέματα διαμονής και σίτισης και πληρωμής της εκτός έδρας αποζημίωσης των συναδέλφων μας που επιβαρύνει αποκλειστικά την Ευρωπαϊκή Ένωση ευελπιστώντας ότι θα την έχουμε αρωγό πάντα στα προβλήματα μας.

Από την πλευρά της η κα. ΑΝΤΩΝΙΟΥ μας διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα μας σε όλα τα προβλήματα που θα προκύπτουν και αφορούν τα θέματα ασφαλείας του νομού και των κατοίκων αυτού.

Υποσχέθηκε να μεταφέρει τον προβληματισμό και την αγωνιά μας στο οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης και στον Πρωθυπουργό της χώρας σχετικά με τις διαφαινόμενες μισθολογικές μειώσεις.

Τέλος για τον ΕΟΠΠΥ μας ανέφερε ότι θα πραγματοποιήσει επαφές με το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.-

.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ                                                                ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.